Här är vi

Teater Alter Ego startades i Norrköping 2009 och består i dag av Maria Bergquist, Åsa Tjäder Brodd, Maja Engström, Anna Nygren och Maria Johansson.

maja

Maja Engström

Maja är utbildad teaterpedagog vid Marieborgs Folkhögskola. Hon har också läst skådespeleri vid två olika folkhögskolor. Hon har regisserat och producerat barnteaterföreställningar, arbetat med kvällsgrupper i teater och som museipedagog.

 

MariaB

Maria Bergqvist

Maria är utbildad teaterpedagog och blivande socionom. Hon har en tvåårig skådespelarutbildning och lång erfarenhet av regiarbete. Maria har arbetat inom skola och barnomsorg samt varit anställd som projektledare för en ungdomsteatergrupp.

 
Mariaj

Maria Johansson

Maria är frilansande skådespelare, hon har läst skådespeleri folkhögskola och har många års erfarenhet av teater. Hon har sysslat mycket med improvisationsteater och spelat på olika scener i landet. Maria är även Teater Alter Egos egna husmusiker och komponerar själv sin musik.

AnnA

Anna Nygren

Anna är verksam som dramatiker. Hon har läst två år vid Nordens folkhögskola Biskops-Arnös dramatikerutbildning och har skrivit pjäser för olika teatergrupper i bland annat Norrköping, Linköping och Göteborg. Hon har även skådespelarerfarenhet och har arbetat med ungdomsgrupper i utställningsprojekt.

Åsa

Åsa Tjäder Brodd

Åsa är utbildad teaterpedagog, hon har även läst dramakommunikation och pedagogik vid Linköpings Universitet. Åsa har en skådespelarutbildning från folkhögskola och leder teaterverksamhet för barn.

Lämna en kommentar